Transport 250 tunové soupravy s turbínou z Plzně do Německa

Publikoval(a) MrstaMartin dne

V neděli 16. června v pozdních hodinách proběhl úspěšný transport turbíny z Plzně na hraniční přechod Rozvadov. Tým naší společnosti prokázal své zkušenosti a profesionalitu při zvládnutí této náročné logistické operace.

Turbína z Doosan Škoda Power v Plzni představovala pro přepravu značnou výzvu. S délkou 58 metrů a celkovou hmotností 250 tun včetně postrku se jednalo o jeden z největších transportů, které jsme v poslední době realizovali.

Spolupráce s přepravní společností Bohnet Gmbh byla klíčová pro hladký průběh transportu. Souprava byla doprovázena čtyřmi doprovodnými vozy Trans Service Václav Mrštík DOPROVODY s.r.o. a policejním vozidlem.

Výjezd z Plzně probíhal bez komplikací a souprava se bez problémů napojila na dálnici D5. Před hraničním přechodem Rozvadov musela souprava projet po nově opraveném úseku dálnice, který ještě nebyl oficiálně zprovozněn.

Na hraničním parkovišti bohužel nastaly komplikace. Z důvodu nedostatku parkovacích míst bylo parkoviště plné kamionů. Mnoho z nich muselo přerušit svou přestávku a nuceně odjet, aby uvolnilo místo pro náš transport. Tato situace je na Rozvadově bohužel běžná a věříme, že se po plánované rekonstrukci parkoviště zlepší.

Přes tyto drobné komplikace proběhl transport turbíny bez větších problémů a včas dorazila na hraniční přechod Rozvadov. Naše společnost tak opět prokázala své silné stránky v oblasti přepravy nadměrných nákladů a potvrdila si pověst spolehlivého a profesionálního partnera.

Kategorie: Blog